AKTUELNO

Njihovom sukobu ne nazire se kraj!

Iako su bile prijateljice kada su ušle u "Zadrugu", Jovana Tomić Matora i Luna Đogani to, po svemu sudeći, više neće biti! Nakon što se Matora razočarala u Lunu, ušla je tokom finalne noći "Zadruge" u žestoku raspravu sa njenom mamom Anabelom Atijas, kada joj je pevačica u emisiji uživo pokazala srednji prst.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Prijateljstvo, odnosno prekid prijateljstva Lune i Matore bila je jedna od tema večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita" u kojoj je gostovala modna blogerka koja je izjavila da je Tomićeva za nju najveće razočaranje, a sve to je kod kuće gledala i Matorina devojka Sanja Stanković, koja je rešila da se oglasi.

Foto: Pink.rs

- Može samo da pljuje... Poruke sutra dobijaju svi, između nje i Matore - objavila je Sanja na svom Instagramu, što je videla i Anabela, pa joj je brže-bolje zapretila.

Foto: Instagram

Foto: Pink.rs

A želi li Sanjica da vidi prepiske mene i njene mame, da vidi kako joj majka "voli dečka" - upitala je Anabela koja je Sanju želela da isprovicira na račun njene emotivne veze koju je u rijalitiju otpočela sa Matorom.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'