AKTUELNO

Nije mogla da obuzda emocije!

Voditeljski par Ognjen Nestorović i Tijana Prica svakog vikenda uveseljavaju milione u najgledanijoj emisiji o poznatima, "Premijera Vikend Specijal". Međutim, Ognjen će ovog leta ostati bez svoje partnerke sa malog ekrana jer Tijana ide na porodiljsko bolovanje.

Foto: TvPink Printscreen

Tim povodom, u današnjoj emisiji, kolege i saradnici su Prici pripremili iznenađenje a ovom događaju je prisustvovala i njihova gošća, pobednica prve "Zadruge", Kristina Kija Kockar.

Kija, pošto si ti vesnik dobrih vesti, ja moram da ti kažem da prisustvuješ sada jednom iznenađenju. Molim kolege da puste pesmu, za moju koleginicu Tijanu Pricu koja danas ide na trudničko - rekao je Nestorović a zatim je počela pesma "Bebe" koju izbodi grupa Vampiri.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: USPELA DA SPISKA 100 MILIONA! Elvisova ćerka ostala bez prebijene pare! (FOTO)

Voditeljka nije mogla da iskontroliše emocije, a Kija je odmah prišla da joj čestita i upitala je da li je već odabrala ime za bebu. Tijana je otkrila da će se njen sin zvati Kosta.

Kompletnu današnju emisiju "Premijera vikend specijal" u kojoj su pored Kije gostovali i Aca Lukas kao i Milica Pavlović pogledajte u nastavku.

R. L.

#Kristina Kockar

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Tijana Prica

'