AKTUELNO

Ispao sam sebičan prema Kristini - priznao je Radanović.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović nakon napuštanja rijalitija ''Zadruga'' imao je brojne poslovne obaveze i više nego uspešne nastupe u Nemačkoj i Švajcarskoj. Sloba trenutno gostuje u emisiji ''Narod pita'', a on će ovom prilikom govoriti o svemu što interesuje gledaoce, a nisu do sada imali priliku da čuju od njega.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljku Dušicu Jakovljević na početku emisije interesovalo je da li je Sloba svesno učinio javnu prevaru posle samo nekoliko dana boravka u rijalitiju ''Zadruga'', kao i kako to sada komentariše.

Nikada to sebi ne bih dozvolio da nije bilo baš sve kako treba. Ipak, ne opravdavam sebe što sam to uradio Kristini, niko to nije zaslužio - rekao je Sloba i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Poricao sam jer je sve to bilo novo za mene. Nisam ništa radio planski, nego sam stvarno gajio neke emocije, zaljubio sam se. Emocije su nešto što se teško eskivira. Našao sam nešto što nisam imao pre, ali ispao sam slabić jer sam posustao, ispao sam sebičan prema Kristini. Razmišljao sam ja kako se ona oseća, ali sam mnogo više razmišljao kako se ja osećam.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'