AKTUELNO

U nekim situacijama bi povukao ručnu!

Gledateljka je u emisiji "Zadruga - narod pita" postavila pitanje Slobodanu Radanoviću koji je bio gost, da li je pomislio možda kada je njegova supruga Kristina Kija Kockar ušla u "Zadrugu", da kaže Luni Đogani, sa kojom je tada bio u vezi, da se udalji malo od njega i ne razmenjuju nežnosti ispred njegove žene.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo mi je najozbiljnije pitanje do sada. Ovo je pitanje koje nisam čuo toliko puta do sada. Razmišljao sam o tome, ali ne znam... Mislio sam... Bila je ona napolju, gledala je i nekako ni za to nemam opravdanje. Možda smo trebali da povučemo ručnu, možda to nije trebalo da se dešava pred njom. Emocije su otišle predaleko - izjavio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Sloba Radanović je u emisiji "Zadruga, narod pita" sinoć rekao i kako možda postoji mogućnost da se pomiri sa suprugom Kristinom Kockar, a bilo je priče i o higijeni Lune Đogani, o čemu možete više pročitati klikom na ovaj link.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta pogledajte Slobin odgovor na pitanje koje je dobio od gledateljke.

Autor: S. K.

#Sloba Radanović

'