AKTUELNO

Zvao sam Kristinu, hteo sam da porazgovaramo, ne što se tiče potpisivanja, ja sam svakako hteo da porazgovaramo, ali ona je rekla da nema smisla - kaže pevač.

Slobodan Radanović je u najgledanijem rijalitiju u regionu prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani. Tokom boravka u Beloj kući supružnici su rešili da će svoj brak okončati nakon izlaska, a svoje reči je Kockareva i ispunila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam potpisala, Slobodan još nije, trebao je danas, ali se nije javio. Čim sam izašla ja sam potpisala, ali nije podneto dokle god on ne potpiše - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Sloba se još uvek nije oglasio povodom ovoga, a u emisiji "Amidži šou" je priznao da će i on ispuniti svoj deo dogovora.

Potpisaću. Zvao sam Kristinu, hteo sam da porazgovaramo, ne što se tiče potpisivanja, ja sam svakako hteo da porazgovaramo, ali ona je rekla da nema smisla. Ako je tako, potpisaću - odgovorio je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom ovoga se oglasila i Luna i otkrila kako će se njen odnos sa Slobom odvijati u narednom periodu.

Što se tiče mene i Slobe, ostaćemo u prijateljskim, korektnim odnosima - rekla je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEMA SLOBE IZMEĐU NJIH DVE: KIJA I LUNA SEDE JEDNA PORED DRUGE, a evo šta su radile pre emisije AMIDŽI ŠOU! (FOTO)

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'