AKTUELNO

Porodica joj pruža najveću podršku.

Pre nekoliko dana u javnosti je odjeknula vest da je pevačica Rada Manojlović raskinula svoju dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem i to zato što ga je uhvatila u prevari.

Do Rade su i ranije dolazile priče da joj mladi pevač nije veran i da bi trebalo da prekine tu romansu, međutim ona se nije obazirala na komentare.

Foto: Pink.rs

Kada se u neverstvo uverila sopstvenim očima, i to na taj način što joj je devojka sa kojom ju je Berković varao poslala njihovu prepisku i zajedničke fotografije, Rada je presekla.

Ona je danima bila neutešna i osećala se veoma loše, zbog čega je njena porodica preduzela korake kako bi joj pomogla.

Radina sestra, Marija, odvela je pevačicu na odmor u Hrvatsku, kako bi daleko od očiju svih pokušala da nađe mir i da sabere misli.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: IVAN SE ODUŠEVIO: Jelena Tomašević otkrila koju pesmu je posvetila suprugu, a onda priznala i zbog čega! (FOTO)

Iako ovo nije prvi put da se piše o Harisovim prevarama, sada je Rada svojim očima mogla da vidi da je vara. Verujete mi da je nikada nisam video tako slomljenu. Iako smo je savetovali da ne razgovara sa devojkom koja je kontaktirala s njom i poslala joj fotografije i prepisku, nije nas poslušala. Ona je prepoznala Harisa na slikama i tu je bio kraj. Povratila bi sve što bi pojela i plakala je nekoliko dana bez prestanka. Tada je Marija odlučila da uzme stvar u svoje ruke i odvede je iz Srbije - kaže izvor blizak pevačici i njenoj porodici.

Dobro obavešteni izvor dodaje da je Radina porodica odavno bila za to da se ova veza okonča, ali da su sada, kada joj je najteže, više nego ikad uz nju, pružajući joj maksimalnu podršku i ljubav.

Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'