AKTUELNO

Pevačica je otkrila nešto što niko ne bi ni mogao da pretpostavi.

Mnoge poznate ličnosti sa estradnog neba imali su samo reči hvale za svoju koleginicu Slađu Alegro, a sada kada je dobila novu i najvažniju ulogu u svom životu, svi su joj čestitali i poželeli joj još mnogo novijih uspeha i životnih ostvarenja.

Andreana Čekić je jedna od njenih bliskih i najboljih prijateljica, pa je tako među prvima došla na proslavu rođendana i rođenja njene prve mezimice Mile.

Foto: Pink.rs

Iako je pevačica u više navrata pričala o svim kvalitetima koje Slađa poseduje, ona je samo za portal Pink.rs otkrila nešto što niko nije mogao ni da pretpostavi.

Čekićeva je otvorila dušu i kroz osmeh nam ispričala kako to izgleda kada su njih dve u društvu i izvan kamera, a onda je priznala i šta je to što o ovoj pevačici nismo znali.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko puta tako razgovaramo u društvu i ja pričam nešto dok ona ne konstatuje. Ona je odsutna sve vreme i onda kada čuje da sam ja završila, tad kaže: Ahaa, to je to. Ja se iznerviram, jer znam da me ništa nije čula. Ona se inače mnogo dere, to su neke stvari koje ne znate o njoj. Ubiće me što sam ovo rekla - ispričala je kroz smeh Andreana.

K.Ristić

#Andreana Čekić

'