AKTUELNO

U svom stilu komentarisao je stajlinge poznatih pevačica.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre samo nekoliko dana izgovorili su sudbonosno ,,Da" i zakleli se jedno drugom na večnu ljubav. Ovoj svečanoj ceremoniji prisustvovalo je preko 900 zvanica, a među njima našle su se Ilda Šaulić, Milica Pavlović, Saša Vidić i mnogi drugi.

Iako važi za jednog od najvećeg estradnog kritičara, a naročito za modne stilove pojedinih javnih ličnosti, ni ovoga puta nije ostao imun na odevnu kombinaciju Ilde i Milice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je istakao da je jedna od njih "utripovala da je vojvotkinja", dok za drugu smatra da je promašila događaj za ovakvu kombinaciju.

Foto: TvPink Printscreen

- Ono što vidiš na članovima kraljevske porodice ne možeš da nosiš u Srbiji. Idemo opet ispočetka. Ta deca se rode sa šeširom na glavi, a ova ovde se rađaju sa upletenom kikom, što nije strašno. Strašno je kad utripuješ da si vojvotkinja. Samo, od čega? - rekao je Vidi na račun stajlinga Ilde Šaulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Jedno je crveni tepih na dodeli Oskara ili Gremija, a nešto sasvim drugo je svadba. Da razjasnimo, do*ičnjaci sa zavesom ne idu, osim za tezgu u klubu čija je adresa Ninber štrase 1587437142! Pozdrav za Bunibrod! - rekao je Vidić

K.Ristić

#Ilda Šaulić

#Milica Pavlović

#Saša Vidić

'