AKTUELNO

Tužba je kod advokata.

Poslednjih dana se u javnosti pojavila informacija da pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković želi da tuži roditelje Lune Đogani, Anabelu Atijas i Gagija Đoganija. U poseti najbržem portalu u Srbiji - Pink.rs, Zorica je otkrila o čemu se zapravo radi.

Foto: Pink.rs

Ma budalaštine bre ljudi, nemam pojma. Neka se dozovu pameti! Meni je stvarno smešno to što su rekli da sam ja njihov smrtni neprijatelj. Ja nikome to nisam u životu, a mnogi su me povredili i gazili. Prelazila sam preko toga i praštala - govori Zorica Marković.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: RTV Pink

Pevačica nam je istakla kako je uvek dobro želela Luni Đogani i da je stalno bila tu za svoju bivšu rijaliti cimerku. Takođe, Zorica dodaje da smatra da ima pravo da komentariše dešavanja iz života ćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, s obzirom na to da se sve dešava javno.

Foto: E-stock

Mogu da razumem i da brani dete, ali dozvoli da i ja imam svoj stav! Ja znam da oni nisu toliko loši ljudi, desilo se šta se desilo. Mislim da treba da povuku ručnu, da se malo to slegne, ali teško. Nešto je bilo da se ja bavim njihovim životima, a ne mojim. Čemu da se pominju te neke babe, dede, dugovi, krađe neke, mislim glupost! Ja sam se samo na to nasmejala, ali stoji kod avokata, pa ćemo videti šta i kako. Vidim da su se smirili, ako ne budu, imam rešenje za sve. Mislim da to nije potrebno, ali dobro, njihovi problemi - priča Zorica za Pink.rs.

PROČITAJTE: SVI SPEKULIŠU, A OVO JE PRAVA ISTINA! Kija Kockar konačno progovorila o Stefanu Kariću, pa otkrila da li je U VEZI sa Milanom Stankovićem! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'