AKTUELNO

Luna nije želela da ide sa Slobom na piće.

Pevačica Zorica Marković je za Pink.rs prokomentarisala i situaciju koja se dogodila nedavno kada su Anabela Atijas, Luna Đogani i Slobodan Radanović od strane emisije "Paparaco lov" snimljeni ispred zgrade TV Pink nakon gostovanja u jutarnjem programu "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Tada je snimljena veoma neprijatna situacija, kada su Luna i Anabela zvale taksi, a onda im je prišao Sloba kog su ignorisale. Radanović je zatim pozvao Lunu na piće, a blogerka je taj poziv odbila.

PROČITAJTE: KIJA POSLALA VEOMA EMOTIVNU PORUKU: Ovim potezom pobednica Zadruge raznežila mnoge! (FOTO)

Foto: Pink.rs

U prvi mah kada sam to videla, bila sam šokirana! Stoji jedno ovamo, drugo tamo, treće ovamo, gledam i ne mogu da verujem. Mislim da nije kasno da se Luna izvuče iz te priče. Ona to najbolje zna, zna svoje emocije, ali sa strane gledajući ona je od Slobe stvarno povređena i to smo videli i u ''Zadruzi'' na snimcima. Ja ne znam ko bi preko toga mogao da pređe. Toliko teških reči... Tako da je sve palo na slaba pleća našeg Slobice - rekla je Zorica za Pink.rs i dodala:

Foto: Pink.rs

Ne može da sedi na dve stolice, ali opet nije to lako. Našao se u za*ebanoj situaciji. Ne možeš dve žene da voliš. Kako možeš dve žene da voliš? On bi i tamo i ovamo. Kada bi Kija pristala da on ide kod Lune i Luna da on ide kod Kije, bilo bi do j*ja! Pa, navikli su se sad. Ne bi bilo loše i onda dođu svi i Draginja i njegov otac i Đoganijvi i svi žive u nekoj velikoj kući i dobro svima, j*bi ga! - rekla je za naš portal Markovićeva.

Kako je izgledala ova situacija, možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Draginja Radanović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zorica Marković

'