AKTUELNO

Pevala je njegovu pesmu!

Teodora Marković deveta je takmičarka večeras koja je izašla na scenu Pinkovih zvezdica. Pesma kojom je odlučila da se predstavi u ovoj superfinalnoj noći je "Tako lako" Dženana Lončarevića.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je žiri često tokom takmičenja isticao da je veoma teško kada ženski takmičari pevaju muške pesme, očigledno je da to za Teodoru nije bila prepreka. Ona je doživela veliko iznenađenje nakon nastupa, kada su joj na sceni uručeni veliki buket cveća, ogroman plišani medved i veliki jastuk u obliku srca koji je dobila od svojih sestara koje žive i rade u Dubaiju.

Foto: TvPink Printscreen

Divne si poklone dobila i divno je što te podržavaju tvoji drugari. Ti si sada pokazala da si jedna petnaestogodišnja diva! Ti si zaista mlada diva, puna emocija, puna fantastične vokalne tehnike, ono što sam čula sada nisam čula u ovom takmičenju. Boja glasa nesvakidašnja, to niko nema kao ti - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je da si tako porasla u ovom takmičenju i da imamo utisak jedne prave dive od koje čekamo samo pesmu. Ja mislim da si ti već pobedila i zato se večeras opusti i uživaj - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je takođe prošla u drugi krug superfinalne emisije četvrte sezone Pinkovih zvezdica, a sada je odlučila da otpeva pesmu "Od mene se odvikavaj" koju u originalu izvodi Milan Stanković, jedan od članova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Bogami, tu je ozbiljna energija potrebna i ti si stvarno eksplodirala, vidim da se i ljudima svidelo, tako da idemo, sam vrh! - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Teodora je očarala sve svojim stasom i glasom tokom ove sezone Pinkovih zvezdica. Ono što je nju posebno isticalo od ostalih jeste specifična boja glasa kojom je plenila, a uvek se trudila da bira pesme koje nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko je Teodora vaš favorit u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- za Srbiju 14 na broj 3010 - za Crnu Goru 14 na broj 14664 - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C14 na 091514402 - za Makedoniju GLA(razmak)C14 na 141345 - za Hrvatsku GLA(razmak)C14 na 666555 - za Sloveniju GLA(razmak)C14 na 3223 - za Austriju GLA(razmak)C14 na 0900506506 - za Nemačku GLA(razmak)C14 na 44144 - za Švajcarsku GLA(razmak)C14 na 9292 - za Norvešku GLA(razmak)C14 na 2098 - za Švedsku GLA(razmak)C14 na 72027 - za Dansku GLA(razmak)C14 na 1963 - za Australiju GLA(razmak)C14 na 19707799

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Teodora Marković

'