AKTUELNO

Za potrebe spota istakla svoje obline u prvi plan.

Pevačica Jadranka Barjaktarević istakla se kako svojim raskošnim glasom tako i vitkom figurnom koju je retko kad isticala u prvi plan. Iako je godinama unazad vešto krila svoje telo ali i to da je kroz svoje javne nastupe bila i više nego smerna, za potrebe nove pesme „Urgentni centar“, Jadranka je rešila da pokaže sve svoje, kako kaže prirodne atribute.

Mnogi mi prilaze i hvale kako izgleda moje telo. Moram da kažem da je sve to prirodno i da nema mesta plastičnim korekcijama. Pored genetike, izuzetno vodim računa o tome šta konzumiram koliko je to moguće jer su svakodnevni nastupi i putovanja itekako naporni - ističe pevačica.

Foto: Promo

Novu pesmu „Urgentni Centar“ potpisuju Damir Handanović i Marina Tucaković a zgodna crnogorka ističe da je čekala poslednji trenutak da pesma ugleda svetlost dana, jer kod nje kako kaže uvek ništa ne može da ide po planu.

Trebala sam pesmu da objavim već polovinom juna. Sticajem brojnih okolnosti morala sam da sačekam sam kraj meseca, ali s obzriom na to da je pesma bržeg ritma i letnja, nikada nije kasno - navela je Jadranka.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: SPREMITE SE ZA EKSPLOZIJU: Kija i Bora se večeras sastaju u inostranstvu, evo i zbog čega! (FOTO)

Radni period je pred njom, a nema sumnje da će jači pol uživati u njenom novom spotu, jer je Jadranka u stilu poznatih svetskih faca, svojim stajlinogm ali i figurom rešila da ovo leto učini još vrelijim, a da li će nekome do kraja trebati urgentni centar dok gleda kadrove njenog novog spota videćemo.

Pink.rs

#Jadranka Barjaktarević

'