AKTUELNO

Pričalo se da je čak tražio DNK test, ali, koliko sam upućen, mislim da se to nije dogodilo - rekao je pevačev prijatelj i menadžer.

Pokojni pevač Amir Nino Rešić sumnjao je da je pevačica Sandra Rešić njegova ćerka. Ovo tvrdi nekadašnji folkerov menadžer i prijatelj Nermin Ademović, poznatiji kao di-džej Nino.

Poslednjih dana javnost intrigira dnevnik koji je pevač pisao u jeku popularnosti i u kojem je beležio strogo čuvane tajne.

Njegov prijatelj, koji je pronašao folkerov dnevnik, otkrio je samo delić njegovog burnog života. Ademović tvrdi za Kurir da je jednom prilikom prisustvovao svađi Nina i Sandre, kad mu je ona u poruci napisala da nije njegova ćerka.

Foto: Printscreen

U automobilu mi je Nino prepričavao odnos sa ćerkom i plakao je. Pokazao mi je svoj telefon dok sam vozio i samo sam malo bacio pogled. Sandra mu je u poruci napisala da nije njegova ćerka, da Nino nije njen otac i svašta još. Verovatno je htela da ga time povredi jer joj nije finansijski pomogao kad mu je tražila. On je bio veoma tužan zbog toga što ga je vređala u porukama. Taj incident nije napisan u dnevniku, ali ja sam bio svedok. Mislim da je to pričao još nekim bliskim osobama - kaže menadžer.

Pevač je navodno želeo da se utvrdi da li je njen otac.

- Pričalo se da je čak tražio DNK test, ali, koliko sam upućen, mislim da se to nije dogodilo. Nisam siguran - kaže di-džej i dodaje da ga je najviše povredilo to što je Sandra izjavljivala da je uz oca bila do poslednjeg trenutka.

- Oglasio sam se zbog njenih reči. Nije istina da je bila uz njega. Ne zanima me da li mu je ćerka ili nije, krivo mi je što govori neistinu - rekao je Nermin.

Ninova ćerka je na Fejsbuku objavila otvoreno pismo.

Pošto i dalje dobijam poruke velike mržnje, ja bih još jednom i zaista poslednji put zamolila ne vas koji ste na mom profilu samo da biste ostavili negativan komentar, već ljude, porodicu i prijatelje koji su tu, eto, iz podrške. Ne čitajte i ne verujte glupostima. Vama, kojima je najbitnije u životu da anonimno nazovete novinare, ispričate brdo gluposti zarad ne znam ni ja čega, želim da kažem samo jedno: gde ste vi bili ceo njegov život i gde ste bili svih ovih devet godina otkad ga nema? Sad je lako, tu je Sandra, pa ajmo preko nje. Poslednji put vas molim da ostavite mrtvog čoveka više na miru. Posećujte grobove svojih bližnjih, moje ostavite na miru. Kakvi smo, bre, to ljudi“, napisala je Sandra, a posle nekoliko dana još jednom se oglasila: „Auuu je*ote, najveći problem u državi Sandra i Nino Rešić. Ne znam da l‘ da plačem ili da se smejem. Majke mi - napisala je Sandra.

Foto: Facebook

Autor: M. K.

#Amir Rešić Nino

#Sandra Rešić

#Smrt

#pevač

#pevačica

'