AKTUELNO

Ne želi da se svađa sa suprugom.

Nakon što je sletela u Srbiju posle svog nastupa u Ofenbahu, pobednica "Zadruge" Kristina Kockar uključila se uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal". Brojni prolaznici sve vreme su posmatrali svaki Kijin potez, a Kockareva je reporteru Nemanji Vujičiću rekla kako se fenomenalno provela u Nemačkoj.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je u rukama imala i poklone koje je dobila od svoje publike, a u jednom trenutku Kristina je izjavila kako sutra ide do muzičkog studija jer priprema svoju pesmu, ali i da sledeće nedelje putuje u Cirih zajedno sa Vojketom Đansom i Palketom zbog zajedničkog nastupa.

Foto: Instagram

Reporteru emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanji Vujičiću, Kristina Kija Kockar otkrila je i šta se dešava sa njenim razvodom braka od pevača Slobodana Radanovića koji ju je prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Moj advokat je u kontaktu sa njim. Ja sam potpisala, to se zna. On još uvek nije. Ne znam da li izbegava, tako izgleda. To morate njega da pitate. I on ima isto puno obaveza i on je sinoć nastupao sa Teodorom. Ja znam da želim da razgovaramo, ali nije isključeno i to, ali samo u prisustvu advokata. Mislim da je tako najbolje, jer ne želim da se svađamo ili tako nešto - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs

U nastavku je Kristina Kockar otkrila i da je u kontaktu sa Slobodanom Radanovićem, a da su se poslednji put čuli protekle noći kada je i on kao i Kija imao nastup.

Jesmo sinoć, slali smo slike sa nastupa. Ja sa mog, on sa svog. Čak smo se i čuli na video-pozivu, odnosno Bora ga je zvao. Bio je u društvu ljudi koje znam, sve je bilo strogo poslovno - govorila je Kristina.

PROČITAJTE: KO VIŠE ZARAĐUJE OD NASTUPA, ČIJE IME SE ORILO KLUBOM I DA LI ĆE PEVATI SA SLOBOM? Kija uživo u Premijeri prenela utiske nakon prvog nastupa! (FOTO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'