AKTUELNO

Mića bez dlake na jeziku prokomentarisao šta misli o pevačici.

Lepi Mića je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita supefinaliste" bez dlake na jeziku odgovarao na pitanja gledalaca, a jedno od njih se ticalo Mićinog odnosa sa majkom Lune Đogani, Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, on je neretko tokom boravka u rijalitu kritikovao Đoganijevu zbog toga što je uplovila u ljubavnu vezu sa oženjenim čovekom, Slobodanom Radanovićem. Zbog ovoga je Mića doživeo neprijatnosti od njene majke.

Foto: Instagram

Posebna priča je gospođa Bukva. Anabela Bukva je za mene prava bukvetina. Meni je ona u superfinalu prišla i rekla "Dabogda ti crnci razvlačili po Americi". Ovo si meni rekla, a ja ću tebi reći bukvetino. A moja ćerka je za tebe, Anabela, akademski građanin. Ona je bivša članica neke muzike koja više ne postoji. Ja ne znam pod kojim prezimenom ona nastupa. Ona je tamo glumila neku instituciju, vodila svoj privatni rijaliti, ja nikada njenu ćerku nisam vređao. Doživela je to što je doživela. Da me je poslušala, ne bi prošla kroz sve ovo, da je slušala Miću bila bi poznata ličnost - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: DALEKO OD SRBIJE, A I OD SLOBE: Evo gde je Luna Đogani pronašla svoj mir NAKON ZADRUGE! (FOTO)

D. B.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'