AKTUELNO

Ovo je morao da razjasni.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u emisiji ,,Narod pita finaliste" ugostila Sanju Stanković, Jovanu Tomić Matoru i Lepog Miću, a gledaoci kraj malih ekrana su sa nestrpljenjem iščekivali da ih uživo čuju i postave im pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od gledateljki bila je presrećna što je napokon čula Lepog Miću, a ono što ju je zanimalo jeste njegovo mišljenje o tome da li će se Kristina Kockar i Slobodan Radanović u nekoj bliskoj budućnosti konačno pomiriti, a on je obrazložio šta zapravo misli o svemu tome.

Ja sam Kiji rekao u dvorištu da ako je ona sedam meseci gledala prevaru i poniženje od svog supruga, onda ne mora da pravi takav haos, to je njen način borbe za Slobodana... Rekao sam joj: "Nemoj to da radiš, poslušaj mene. Mi navijamo za to da se pomiriš, a ne da se svađaš". Smatram da se dosta ljudi sa tim nije složilo. Rekao sam joj da ne sme to da radi, ali ona nije bila svesna svoje nesvesti i ne zameram joj zbog toga,...Kija nije htela da pređe preko toga. Ta čokolada je data posle Slobinog priznanja emocija i ljubavi sa Kijom iza škode, zato je ona bila toliko poražena posle toga i znao sam da će biti teško da je uveri u tu priču i bio sam u pravu ona to nije htela da uradi. Bili smo na jednoj večeri kad sam bio sa Kijom i mi nismo pričali o Zadruzi nije želela da priča o Zadruzi, samo o karijeri. Ona ga voli i dan danas i rekla je da ako mu ikad oprosti, rekla je da će ući u brak ponovo. Oni se vole na čudan način i kriju tajne koje niko od nas ne zna, ali se vole na čudan način. Oni to najbolje znaju ali, podržavam da budu zajedno i mislim da njihova može da bude jača od svega. Mislim da bi narod i nacija u tome podržali - rekao je Lepi Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Kako vi komentarišete njegovo izlaganje? Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'