AKTUELNO

Uživali na prestoničkom splavu do ranih jutarnjih časova.

Pinkova zvezda Aca Živanović dospeo je u žižu interesovanja medija nedavno kada se pojavio u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' i svojim prisustvom obradovao atraktivnu Ivanjičanku Anu Korać.

Foto: Instagram

Ana nije krila simpatije prema pevaču, međutim, kako je otkrila tokom sinoćne emisije ''Zadruga - Narod pita finaliste'', oni se nisu videli nakon njenog napuštanja ''Zadruge''.

PROČITAJTE JOŠ: PONESTALO JOJ KEŠA? Mina Vrbaški uhvaćena u banci, evo šta je tamo radila!

Foto: Pink.rs

S jedne strane to je i razumljivo, s obzirom na to da se Aca ne smiruje, pa letnje noći provodi po prestoničkim splavovima gde uživa u muzici, piću, ali i u društvu zgodnih žena! Naime, Živanovića je ekipa portala Pink.rs uslikala u provodu sa društvom, ali i sa jednom atraktivnom crnkom.

Foto: Pink.rs

Iako je u početku pevač delovao nezainteresovano, pa je sve vreme gledao u svoj telefon, vremenom se opustio, a čarima ove zgodne devojke nije odoleo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Aca je čak i pozirao sa svojom obožavateljkom, a kako smo uspeli da saznamo, oni su razmenili i brojeve telefona, te se njihova komunikacija nastavila i nakon provedene noći na beogradskom splavu.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K. ; K. R.

#Aca Živanović

#Ana Korać

#Paparaco

#Rijaliti Zadruga

'