AKTUELNO

Pinkova zvezda radi punom parom!

Popularni pevač Sloba Radanović, koji je odmah po završetku "Zadruge" postao jedan od najangažovanijih mladih pevača ovog leta, posle brojnih nastupa koje je održao u dijaspori priredio je veče za pamćenje vernoj publici u Beogradu, gde je do poslednjeg mesta ispuno jedan od najpopularnijih prestoničkih splavova.

Foto: Pink.rs

Za nastup jedne od najistaknutijih Pinkovih zvezda tražila se i karta više, a svoja mesta odmah su rezervisali Slobini doskorašnji cimeri iz "Zadruge", koji nisu želeli da propuste priliku da uživaju u Radanovićevom vanserijskom glasu.

Foto: Instagram

Selfi sa zvezdom večeri odmah je napravio Nemanja Đerić Đekson, koji je došao da podrži svog prijatelja, a na Slobinom nastupu uživali su i Ana Korać, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Bora Santana, Filip Đukić i drugi.

Foto: Instagram

Iako se pričalo da će na nastup doći i Kristina Kija Kockar, ona se dan ranije oglasila na Instagramu i objasnila da na Slobin nastup, ipak, neće ići.

Pevač je, inače, tokom finala "Zadruge" 20. juna predstavio svoju novu pesmu "Nepristojna ponuda", koju možete poslušati u nastavku:

D. T.

#Ana Korać

#Bora Santana

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'