AKTUELNO

Za ovo niko nije znao.

Pre samo nekoliko dana odjeknula je vest u medijima da će Bora Santana posle devetomesečnog boravka u Zadruzi prvi put otputovati u Nemačku i nastupati pred mnogobrojnom publikom. Međutim, njemu se pridružila i Kristina Kockar koja je u tom istom klubu bila pozvana na gostovanje.

Foto: Pink.rs

Oni su svojim prisustvom na beogradskom aerodromu napravili opštu pometnju, a mi smo ovim povodom kontaktirali Boru kako bi nam bar malo preneo utiske o dočeku koji su im priredili, a i o publici koja je bila oduševljena što je videla ženu koju je suprug prevario pred milionskim auditorijumom.

Publika nas je dočekala super, prihvatili su nas baš. Ja sam inače u tom klubu radio 4 ili 5 puta. Ja sam se osećao domaćinski, ali bila je pozvana i Kija koja je mnogo lepo dočekana, svi su došli samo da bi je videli i da bi se slikali sa njom. Ona je tu otpevala 2, 3 pesme, došla je kao gost. Ona je odlično prihvaćena, baš je bila fenomenalna atmosfera - rekao je Bora.

Foto: Instagram

Iako se iz Ofenbaha vratio pod neverovatnim utiskom, on je priznao da su ih fanovi gledali čudno, a onda do detalja ispričao kako se Kija osećala kada je publika poželela da im otpeva nekoliko pesama.

Foto: Pink.rs

To je bio moj prvi nastup otkad sam izašao iz Zadruge, nisam nastupao devet meseci i imao sam tremu. Tamo su nas ljudi gledali jako čudno, nisu mogli da veruju da nas vide uživo, a tek kako su odreagovali na Kiju, ona je ipak pobednica, oni su doživeli taj susret sa njom. Ona je rekla da nije planirala da ide na ovaj nastup, jer se nije pripremala i nije znala kako će to biti. Ona hoće da napravi repertoar i da organizuje bend pa će tek onda da stupi na scenu, da se ne bi nešto obrukala. Imala je malu tremu i sad, kaže da joj je drhtala ruka, ali fenomenalna je za saradnju, ona želi da bude veliki profesionalac - ispričao je Bora.

K.Ristić

#Bora Santana

#Kristina Kockar

'