AKTUELNO

Otkrivamo šta se sve dešavalo između majke Mine Vrbaški i bivšeg zadrugara Bore Santane.

Tragom informacije da su Bora Santana i Ivana Vrbaški, majka bivše zadrugarke Mine Vrbaški, posle spektakularne žurke održane u kompleksu "Zadruge" dan posle finala bili intimni i otpočeli vrelu romansu, pozvali smo zavodnika iz Železnika koji je prvobitno bio šokiran našim saznanjima i na sve načine se potrudio da porekne da je sa majkom bivše cimerke imao bilo šta.

Foto: Pink.rs

- Iskreno, posle žurke je prišla njena keva, upoznali smo se. Tad sam je prvi put video, ona me je gledala. Rekao sam joj iz zezanja: “Mnogo se dobro držiš za svoje godine, kulturna si žena“, bacio sam joj neku priču, normalno. Rekla mi je da joj se javim posle. Mina je otišla, Ivana je ostala tu sa nama, rekao sam joj da ću da je vozim kući. Ništa nije bilo, ja sam se malo zezao sa njom, nismo se muvali, ali nisam imao pojma da će žena da se primi. Iskreno, nije bilo ničega, nije bilo seksa, bilo je nežnih dodira. Nisam ja u stanju, ja ne volim da imam nešto intimno sa osobom ako to nije krevet, po kolima me to ne interesuje. Ne mogu da kažem da je to bio seks, jer ja seks u kolima ne priznajem - nevešto se pravdao Santana, koji je je na naše uporno insistiranje, posle dvadesetak minuta odlučio da otkrije još po koji detalj.

Foto: Pink.rs

- Ljubili smo se, bilo je tu malo nečega. Nisam mogao da se opustim, ja sam jako stidljiv. Glupo je da ti ja to pričam, kao muškarac. To je bio moj trenutak slabosti, posle devet i po meseci sam izašao iz „Zadruge“. Po'vatali smo se malo, zamalo da dođe do seksa. Napalio sam se, iskreno, jedva sam se suzdržao, završio sam pre vremena. Nije bilo do seksa, ali kao da jeste, bilo je ozbiljne 'vatačine. Iskreno, meni je intimniji poljubac od seksa. Stvarno neću ništa da pričam, mnogo mi je glupo, zovi nju, pa je pitaj, šta ti kaže ona – tako je bilo - rekao je Bora i dodao da je Ivana sa njim htela vezu, a on to nije mogao da joj pruži. Međutim, kada smo mu rekli da smo, zahvaljujući osobi bliskoj njemu, uspeli da dođemo do prepiski koje u velikoj meri demantuju tvrdnje da nisu imali ništa, vidno nervozni Santana brže-bolje spustio je slušalicu i nije više odgovarao na naše uporne pozive.

S druge strane, Minina mama Ivana izjavila je sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

- Napišite da nemam komentar. Mislim, glupo je da pričam o nečemu što ne postoji. Zovite njega, pa neka vam on kaže - rekla je Ivana, a njene prepiske sa Santanom, do kojih smo uspeli da dođemo, govore više od hiljadu reči.

Ivana je kovala planove za vezu sa Borom, bilo je tu reči o iskrenim emocijama, ali i seksu, a šta su sve jedno drugom rekli u privatnoj prepisci pročitajte u nastavku:

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Mina: Prihvatam Boru za očuha!

- Kreteni, bre, zaj*bavaju se. Nisu ništa imali, i mama i on su mi rekli. Mama mi se klela, kad se ona zakune, znam da ne laže. Dosadno im je, nemaju šta da rade, pa se zezaju. Što se tiče Bore, Bora je legenda, on je moj brat, tako da mogu da ga prihvatim kako hoćeš, pa i kao očuha! Prihvatam Boru u svakom mogućem smislu, i kao tatu, očuha, brata, sestru... Ja ga volim, pa ga volim - rekla je Mina, a ko tu laže, a ko priča istinu prosudite sami.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Bora Santana

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

'