AKTUELNO

Nije mogla da veruje na šta je ona bila spremna.

Zorica Marković imala je priliku da gostuje u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a voditeljka Katarina Nikolić prepustila je vernim gledaocima televizije Pink da putem telefonskog uključenja samostalno postavljaju pitanja o svemu što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Spekulisalo se mnogo o tužbi koju je Zorica uputila Anabeli Atijas, a kako je ona sa njihovim zajedničkim prijatelj Mirkom Gavrićem napravila video-klip sa uvredljivim sadržajem, Markovićeva je odlučila da progovori i kaže šta ima na tu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam izašla videla sam na Instagramu šta je objavila Anabela. Pominju se neke babe i dede, neki sa marsa. Nije me iznenadila, u trenutku kad joj se dete mrtvo pijano prevrće tamo i hoće da se iseče staklom, ja sam trčala za njom, zamalo da mi glavu polomi vratima i to mi je hvala. Ali ovo su neke laži i osude koje je rekao čovek. Mislila sam da mi je prijatelj, stvarno ne vidim kako se on udružio sa Bukvom. Pozdrav za Perovića, nikad nije izgubio slučaj. Ja od toga neću odustati. Ja imam pravo da kažem svoj stav za bilo čije dete, ja imam pravo da ne budem na strani prevare. Ne pada mi na pamet da razgovaramo oči u oči, mislim da bi se sakrila u mišiju rupu. Ja mnogo toga znam o toj ženi, a nikada je nisam uvredila. Ja sam makar malo bila prijatelj tom njenom detetu kad joj je bilo najteže, ali njen problem, mislim da je dno dna i kad sam videla šta je Luna radila u rijalitiju i to mišljenje ne može niko da mi promeni. U njenom i Slobinom vaspitanju postoji jedna stvar. Kodeks ponašanja se nosi iz kuće, ali imaju pravo, okej - rekla je Zorica.

K.Ristić

#Zorica Marković

'