AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Aktuelni gosti i najzanimljivije priče o poznatima su najbolji način da provedete nedeljno popodne, zato ne propustite još jedno izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal".

Jedan od događaja koji su obeležili nedelju za nam bila je i žurka magazina "Puls", na kojoj je bilo mnogo poznatih, a najviše pažnje privukao je neočekivani susret Seke Aleksić i Milana Stankovića. Naime, njih dvoje su u sukobu već pet godina, a sada ne samo da su se sreli na istom događaju, već su sedeli u istom separeu. Da li su jedno drugom pružili ruku pomirenja, saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera-Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

U rubrici koja je svakako obeležila ovu sezonu, "Odakle se sele", videćete potresnu priču o životu pevačice Usnije Redžepove, koja je ostavila neizbrisiv trag u regionalnoj muzici. Nemanja Vujičić je razgovarao sa njenim suprugom koji je i dalje neutešan zbog Usnijine smrti, a ceo prilog videćete u "Premijera-Vikend specijalu".

Foto: RTV Pink

Da li je njen život zaista "Show program", kao što kaže njena pesma, u studiju će otkriti Milica Todorović. Ona će iskreno govoriti o poslovnim planovima, ali i privatnom životu.

Foto: Pink.rs

Ognjen Nestorović će ugostiti i bivšu zadrugarku Teodoru Džehverović, koja je nedavno objavila spot za pesmu "Crni vitez". Ona če pričati o tome kako živi nakon "Zadruge", da li je njena veza sa Anđelom i dalje jaka kao u rijalitiju, ali i kakvi su joj dalji poslovni planovi.

Foto: Printscreen Youtube

Nemanja Vujičić će obradovati jednu popularnu pevačicu za rođendan, a Slobodan Radanović će se naći u ulozi novinara jer će biti gost na portalu Pink.rs!

Foto: Pink.rs

Očekuje vas još aktuelnih priča, zato ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 8. jula tačno u 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Milan Stanković

#Milica Todorović

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#Usnija Redžepova

#emisija

'