AKTUELNO

Nije želela da sakrije od javnosti.

Kako su pisali domaći mediji, popularna pevačica Rada Manojlović pre samo nekoliko dana okončala je svoju ljubavnu romansu sa Harisom Berkovićem, ali ni on ni ona nisu potvrdili ovu informaciju.

U medijima je odjeknula vest da je ona teško podnela raskid sa ovim pevačem, a bilo je navoda da je uz pomoć lekova pokušala da preboli emotivni krah koji je doživela nakon još jednog ljubavnog promašaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se spekulisalo da će se Rada povući iz javnosti na neko vreme, ona je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavila nešto što je iznenadilo sve njene obožavaoce.

Budući da Manojlovićeva ima armiju svojih fanova koji je godinama vole i poštuju njen rad, jedan od njih je redovno prati na nastupima i donosi buket cveća svaki put kada se pojavi na sceni, pa je ona morala da ga pomene.

Ona je imala veliku potrebu da mu se javno zahvali na ovome, pa je oduševljena poklonom pokazala koliko joj znači mali znak pažnje.

Moram ovom prilikom da se zahvalim Nedimu iz Dizeldorfa, koji me već godinama prati i podržava na nastupima i uvek obraduje buketom cveća. Hvala još jednom, zaista je divno - napisala je Rada u opisu fotografije.

Bez obzira na to da li su zaista raskinuli ili ne, Harisu sigurno neće biti drago kada vidi da Rada ima udvarače.

K.Ristić

#Radmila Rada Manojlović

'