AKTUELNO

Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno.

Popularni pevač Slobodan Radanović tokom svog učešća u Zadruzi zbog javne prevare nailazio je na osude mnogih koji nisu podržavali njegove postupke.

Međutim, on je na najjednostavniji način pokušao da istakne i svoje manire, a to je učinio kada je posetio redakciju portala Pink.rs. Naime, Slobodan se pojavio sa buketom cveća i uručio ga novinarki Milici Krasić koja je ostala iznenađena zbog ovog neočekivanog gesta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je oduševilo sve prisutne kolege, a on je kao gost u najgledanijoj emisiji ,,Premijera" otkrio zašto je cveće završilo u rukama ove lepe pripadnice sedme sile.

Ja sam krenuo kod prijatelja, znao sam da njegova žena slavi rođendan. Kupio sam cveće, nisam se najavio, pa sam poljubio vrata. Onda sam svratio u redakciju televizije Pink i shvatio sam da ti zaslužuješ to cveće i to je pripalo tebi - rekao je Milici kroz smeh Slobodan.

Foto: TvPink Printscreen

Milica je iskoristila priliku da se javno zahvali zbog toga, ali ni to mu nije pomoglo da izostavi pitanje koje je uzburkalo ceo region: Zašto Slobodan nije potpisao papire za razvod?

Vidim da je ona preokupirana obavezama i ja sam žurio, išao sam da vidim roditelje svaki put kad sam to mogao. Advokat je mene zamolio da dođem sledeće nedelje, stvarno nije do mene. Ne znam, zbunio sam se... - rekao je Sloba.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'