AKTUELNO

Pevač je morao da prizna koja mu je više značila.

Slobodan Radanović i dalje privlači veliku pažnju javnosti otkad je napustio Zadrugu, a mnoge je zaintrigirao odnos koji je ostvario sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

On je u sredu gostovao u emisiji ,,Rada sam", a voditeljka Rada Radenović otvoreno je razgovarala sa njim o svemu što je pevač proživeo otkad se vratio realnom životu.

Gledateljka je imala želju da se uključi uživo u program i zamoli Slobu da obrazloži svoje emocije prema Luni i Kristini Kockar, jer je smatrala da Slobodan po pitanju toga nije bio iskren.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne mogu ništa da uporedim sa brakom, bio bih licemeran da kažem drugačije. Jesam rekao Luni da je nešto najlepše što mi se desilo, tako sam i mislio. Ali, kada gledam šta je bilo najozbiljnije, to je pet godina braka. Ako bih rekao nešto drugačije, to bi bilo nerealno. Ljudi generalizuju stvari, sve ide iz krajnosti u krajnost. Sa Lunom sam mislio da će potrajati, ispostavilo se da nije tako. Sa ove tačke gledišta kada gledam jedino ozbiljno što mi se dogodilo - rekao je Sloba.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'