AKTUELNO

Podržali su je i pojedini bivši učesnici rijalitija ''Zadruga''.

Blogerka Luna Đogani konačno je ostvarila svoj veliki san i otvorila svoj butik na Novom Beogradu. Pojedine kreacije njenog modnog brenda pod nazivom ''Luna Đo'' javnost je imala priliku da vidi još tokom blogerkinog boravka u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga'', a večeras su se na otvaranju Luna i njena mama Anabela Atijas pojavile u identičnim odevnim komadima.

Foto: Pink.rs

Lunu je danas podržala cela porodica, a njen otac Gagi, mama Anabela očuh Andrej i mlađe sestre Nina i Blankica uživali su u trenutku kao jedna velika, srećna porodica.

Foto: Pink.rs

Osim porodice, Lunu su svojim prisustvom podržali i pojedini bivši zadrugari. Njen bivši dečko iz rijalitija, Pinkova zvezda Slobodan Radanović zbog poslovnih obaveza nije bio u prilici da dođe, a među prisutnima bili su Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Filip Đukić, Bora Santana, Snežana Mišković Viktorija i Marko Miljković, sa kojim su Lunu spajali nakon što je raskrstila sa pevačem.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: KAO SESTRE! Luna i Anabela na otvaranje njenog butika došle identično obučene, zbog OVOG SU SVI GLEDALI U NJIH!

Na iznenađenje mnogih, na otvaranju Luninog butika nije se pojavio niko od kolega njenih roditelja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

A da li će Sloba ostati imun na pojavljivanje Marka Miljkovića na otvaranju Luninog butika, ostaje da vidimo!

Foto: Pink.rs

Autor: S. K. ; M. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'