AKTUELNO

Ovim putem želeo je da stane na put svima koji uznemiravaju njegovu porodicu.

Mlada blogerka Luna Đogani juče je otvorila butik sa svojim modnim kreacijama pod nazivom ,,Luna Đo", a brojni učesnici rijalitija, kao i njeni najbliži, prisustvovali su svečanom otvaranju.

Foto: Pink.rs

Mnogi su joj čestitali na ovome, a već je bilo predviđeno da će odlukom da se bavi modom doživeti veliki uspeh. Međutim, u toku dana dogodilo se nešto što je šokiralo javnost.

Nepoznata osoba upala je u njen butik kako bi navodno napravila šalu, pa je sa rukavicama na rukama dodirivala stvari i ismevala prodavačice koje su ga u prvi mah napale i ukazivale na neprikladno i krajnje morbidno ponašanje. Osim toga, u njenom butiku su bila dva momka koja su maltretirala radnice, na šta se i sama blogerka požalila.

Foto: Instagram

Sada se ovim povodom oglasio i Gagi Đogani i poručio im da je Zadruzi došao kraj i da mu nije jasno da li je ovakav potez protivnika bio potreban.

Danas su dva punoletna ,,mangupa" upala u Lunin butik i maltretirali devojke koje su tu zaposlene. Ispostavilo se da su Kijini fanovi, a Lunini hejteri. Ljudi moji, Zadruga se završila pre skoro mesec dana! Vratite se svojim životima, prestanite da širite mržnju i rat sa interneta prenosite na ulice! Da li je moguće da svoj život ne možete sami da osmislite, već se i dalje ponašate po šablonu rijalitija? Okrenite se sebi! Živite i pustite druge da žive! - napisao je Gagi na svom Instagram profilu.

K.Ristić

#Gagi Đogani

'