AKTUELNO

Jutjuber je na ovaj način pokušao da objasni kako se dogodio ovaj čin.

Javnost i dalje bruji o nemilom događaju koji se dogodio samo jedan dan nakon što je mlada blogerka Luna Đogani otvorila butik sa svojim modnim kreacijama.

Porodica Đogani šokirana je činjenicom da je bloger Petar Ivanović ušao u njihov objekat i pokušao da ga zapali, a onda je rukavicom uzimao stvari iz izloga aludirajući na Luninu higijenu u Zadruzi, koja, po rečima mnogih gledalaca, nije bila na zavidnom nivou.

Nedugo posle javnih optužbi koje je Anabela Atijas uputila na njegov račun oglasio se i jutjuber koji je danima unazad najavljivao posetu ovoj blogerki uz obrazloženje da je sve šala i da je zbog toga bilo nepotrebno podići prašinu.

Petar često snima takozvane "prenkove", odnosno kratke i smešne klipove koji imaju za cilj da zabave i nasmeju njegove pratioce, pa je tako ponovo snimio klip u kojem je objasnio razlog ovakvog ispada.

Želim da kažem da je ovo zabavno-humorističnog karaktera i nema potrebe da se bilo ko ljuti zbog ovoga. Prenkove svi snimaju svuda u svetu, tako da smatram da Srbija nije u 19. veku, tako da neće biti glupih komentara za nešto ovakvo. Želim da kažem da nema potrebe da se bilo ko ljuti zbog ovoga, jer ovo je jedna šala. Da to nije Luna, bila bi druga, treća ili peta poznata osoba koja je otvorila butik. Mislim da svi uveliko znate da ja porodicu Đogani obožavam i nema potrebe da se širi mržnja, jer, kao što naša Anabelči kaže: Ljubav za ljubav. Nadam se da se Lunči neće ljutiti zbog ovoga i da će mi oprostiti, jer ja ipak imam samo 21 godinu. Želim da se izvinim i radnici u butiku, ako neko doživi neku neprijatnu situaciju, ja se javno izvinjavam - rekao je Petar.

K.Ristić

#Luna Đogani

'