AKTUELNO

I on im je pomogao!

Bivši zadrugar Palke Đans ponovo se ujedinio sa svojim drugom i kolegom iz grupe "Kurtoazija", Jovanom Jankovićem Kurovitezom, kako bi napravili pesmu "Zidovi od šećera" koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Promo

Oni su odlučili da pozovu i gosta, mladu zvezdu u usponu, Leona, koji je dao svoj pečat ovoj numeri:

Pesma "Zidovi od šećera" je pre svega naslov koji je zagonetan i retko ko će povezati šta su ti šećerni zidovi o kojima pevamo. Ponovo su se ujedinile snage bratske grupe Kurtoazija i Đans i priključio nam se naš mladi brat Leon u ovom slatkom spotu punog raznovrsnih boja i prelepih devojaka koje su doprinele da sve bude upakovano tako slatko u jednu letnju energičnu pesmu i spot. Muziku i aranžman sam radio ja, tekst je pisao Young Palk (Đans), a linije pevanja smo zajedno sa Leonom smislili u studiju. Za par sati, koliko je na internetu, već je prikupila veliki broj pregleda i reakcija. Želim da napomenem i da je ovo samo jedan u nizu spotova Kurtoazije i Đansa koje možemo da najavimo u narednim danima i nedeljama - rekao je Kurovitez.

Foto: Promo

Očigledno je da Palke i Jovan nisu gubili vreme dok su njihovi drugari i kolege, Vojke i Đekson, bili u Zadruzi, a kako ova pesma zvuči poslušajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Andrej Saljnikov | Young Palk

'