AKTUELNO

Očekivao je poziv koji je, nažalost, izostao.

Milan Milošević je večeras nakon dobijenog pitanja od strane gledateljke u emisiji "Zadruga - Narod pita" komentarisao Lunu Đogani i otvaranje njenog butika. Novinar je istakao kako ga blogerka nije pozvala na otvaranje, iako je pozvala mnoge bivše cimere sa kojima se, kako je rekao, nije ni družila.

Foto: Pink.rs

Nisam bio pozvan, ja sam snimao "Amidži šou" specijal na Kopaoniku i mogao sam da stignem to veče, očekivao sam poziv. Očekivali smo i Ana Korać i ja. Iznenadio sam se zašto me nije pozvala - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Dok je boravila u "Zadruzi", Luni Đogani je majka Anabela Atijas u jednom video-pozivu rekla da se "čuva" Milana Miloševića i da je on njen krvni neprijatelj, što je novinara šokiralo.

Međutim, nakon partija, otvaranja njenog butika, na ulazu u jedan restoran sreli smo se svi. Oni su svi zajedno došli sa Lunom, svi ljubavni parovi, a Ana Korać i ja smo ušli u taj restoran. Luni verujem da nije bilo prijatno i rekla mi je da me nije pozvala jer su ljudi oko nje uticala na to. Nije rekla ko, ali ja pretpostavljam - pričao je Milošević koji je, mnogi su zaključili, aludirao na njenu majku Anabelu.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Milan Milošević

'