AKTUELNO

Samo žena zna šta je ženi potrebno - objasnila je Nadežda.

Popularna pevačica Nadežda Biljić stavila je nakon izlaska iz "Zadruge" tačku na emocije koje je u rijalitiju gajila prema Mikiju Đuričiću i posvetila se sebi i svojim najmilijima, kako bi nadoknadila vreme tokom kojeg su bili razdvojeni zbog njenog učešća u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Ona je sinoć rešila da izvede svoje prijatelje koji su joj predložili da posetE jedan prestonički gej klub, što je Nadežda prihvatila bez problema, a tamo je srela jednu bivšu cimerku iz "Zadruge" sa kojom se srdačno pozdravila.

- Srela je jednu poznatu učesnicu rijalitija, zajedno su bile u "Zadruzi" i baš se obradovala kada ju je videla. Izljubile su se, pozdravile i rešile da se zajedno zezaju sinoć u klubu. Bilo je tu i alkohola, dobre muzike, pa se Nadežda izgleda malo opustila i počela pred svima da se ljubi sa tom zadrugarkom, ja ne smem ime da joj otkrivam - priča posetilac kluba koji je posmatrao tu situaciju i nastavlja:

Foto: Pink.rs

- Obećao sam da neću da otkrivam. Ne znam, nisam znao da je Nadežda u fazonu, pa smo svi bili u šoku kada smo videli kako se ljube pred prepunim klubom... Mada, možda su se zezale, ne znam, ko zna. Sve u svemu, simpatično i slatko je bilo - ispričao je izvor, a onda se oglasila i popularna pevačica.

Ma, to je bila sprdnja. Provocirala me je celo veče: "Ne smeš, ne smeš, znam da ne smeš", i onda sam joj pokazala da itekako smem (smeh)! Ma, svi znaju da ja volim muškarce, ovo je bilo čisto zezanje, ništa spektakularno... Sigurna sam da se svaka druga devojka na taj način nekad zezala sa svojim drugaricama, iako to mnoge nikad ne bi priznale zbog okoline - objasnila je Nadežda koju smo pitali da li joj je poljubac sa ženom prijao.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Samo žena zna šta je jednoj ženi potrebno, kiss - zaključila je Biljićeva, koja je, inače, nedavno objavila svoj hit singl "Budale", kojim je oduševila domaću javnost.

N. Biljić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'