AKTUELNO

Gagi hteo da napusti studio!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostuju Bora Santana, Marko Miljković, Luna i Gagi Đogani, a do usijanja je došlo kada se uživo javio jedan gledalac koji je napravio pravi haos!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, u emisiju uživo se javio izvesni Petar, koji je prethodnih nekoliko dana postao poznat javnosti zato što je upao u butik Lune Đogani kako bi napravio "prank", odnosno šalu. Luna je izjavila da je on maltretirao njene radnice i hteo da joj zapali butik, ali je istakla da se čula sa njim i da joj se izvinio. Međutim, priča je očigledno svakako drugačija.

Istina da sam se izvinio je ista kao da sam ti zapalio butik. Da smo se čuli, ja se ne sećam. Gagi, kako si ti odjednom protiv nasilja? Kao što se Sloba javio i rekao da osuđuje nasilje, a gledali smo kako bije Lunu u Zadruzi 10 meseci. Kako to ti nisi ljubavnica? Tuženi ste za skrnavljenje moje ličnosti! - rekao je on.

Luna nije mogla da ćuti, te mu je žestoko odgovorila, a njen otac je pokušavao da priča sa gledateljem, a u jednom trenutku je čak želeo da napusti studio jer nije mogao više da ga sluša.

Dobio si pratioce, zahvali se na tome, ja ću pokazati poruke koje smo razmenili! Ajde, ćao, dosadan si! Dobio si lajkove zahvaljujući meni, uspeo si u životu, bravo! Evo neka ga svi moji fanovi zaprate, da dobije još malo marketinga. On je meni napisao da je to bio sve prank, da nije maltretirao nikoga, rekao je da obožava moju porodicu. Evo poruka, ako je to njegov profil uopšte na Instagramu - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'