AKTUELNO

Smatra da nije kriv za raspad veze Lune i Slobe.

Lepi Mića je u jutarnjem programu RTV Pink "Novo jutro" istakao da je sinoć pažljivo gledao emisiju "Zadruga - Narod pita", u kojoj su gosti bili Luna i Gagi Đogani, Marko Miljković i Bora Santana. Mića je Dei Đurđević i Predragu Sarapi rekao kako je veoma razočaran u Gagija Đoganija.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da shvatim da on sinoć govori da bi voleo da Slobodan i Luna budu zajedno. I ja bih voleo da živim na Marsu i imam bazene, ali stanovanje na Marsu je legitimno pravo, a ovo što oni rade nije - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink

Mića je takođe istakao da je više puta u toku emisije "Zadruga - Narod pita" čuo da je Gagi rekao da je on kriv za raskid veze Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć sam čuo Gazmena da je rekao više puta da sam ja plaćen da uništim vezu Slobe i Lune. Ja nisam plaćen da bih uništavao cirkus veze. Veze drže oni koji se zabavljaju, a ne Mića. To je jedna laž! Traži se problem u nekom drugom, a to sam ja! Da su mene slušali, danas ne bi imali repove. Ovako će da vuku svoje repove javno ko zna do kada, a sve ostaje na Jutjubu - pričao je Lepi Mića.

PROČITAJTE: GOSPODINE GAZMENE, SLOBODAN JE U BRAKU! Lepi Mića objasnio Gagiju: To je sram, stid, bruka i sramota! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'