AKTUELNO

Uz nju se oseća sigurno.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", uplovile u ljubavnu romansu koja se nastavila i nakon završetka ovog zabavnog programa. Da posetimo, njih dve su prvi "gej rijaliti par" koji je priznao svoja osećanja pred milionskim auditorijumom.

Plavuša je neposredno po izlasku iz Bele kuće povredila nogu, a njena najveća podrška u tom trenutku, kao i tokom celokupnog boravka u rijalitiju bila je Matora. Da podsetimo, ona se čak i na nekoliko dana preselila kod Stankovićeve kako bi joj pomagala da se kreće.

Foto: Printscreen Instagram

Po svemu sudeći Jovana je bila od velike pomoći svojoj simpatiji, brinula se o njoj na najbolji mogući način i kao rezultat toga Sanja je nakon određenog vremena skinula gips.

Skinula sam gips, sada sam dobro. Trenutno snimam spot, treba i da putujem - rekla je atraktivna plavuša.

Stankovićeva je juče kao stori na svom Instagram profilu objavila snimak na kome uživa sa Matorom, što je dokaz da se njih dve nikako ne razdvajaju. Ono što je interesantno jeste da je plavuša svoju zdravu nogu stavila na Tomićkino međunožje, a za to vreme Matora se smeškala znajući kakve će ovo reakcije da izazove.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: UZBUDLJIVA NOĆ NA PINKU: U emisiju "Zadruga - Narod pita" dolaze NJIH TROJE, moraće da priznaju SVE o čemu su do sada ĆUTALI! (FOTO)

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'