AKTUELNO

I dok mnogi priželjkuju skupe materijalne stvari, dobro zdravlje i uspehe na privatnom i poslovnom planu, Radiša Trajković Đani želi nove emotivne partnerke.

Polako, ali sigurno približavaju se novogodišnji praznici kojima se svi raduju, pa tako i domaće javne ličnosti koji, kao i svi, imaju zanimljive želje čije ostvarivanje priželjkuju u 2017. godini.

Foto: Miloš Rafailović

Srpski selebritiji najčešće žele da ostvare brojne profesionalne planove, ali i da stanu na ludi kamen i ostvare se u ulozi roditelja. Ipak, folk pevač Radiša Trajković Đani ima potpuno neuobičajenu želju koju su mnogi okarakterisali kao bizarnu, a pretpostavlja se da se ono što je Đani zatražio od Deda Mraza njegovoj ženi Slađi uopšte neće dopasti.

Foto: Miloš Rafailović

Kada su ga novinari upitali šta je poželeo da dobije na poklon tokom predstojećih praznika, Trajković je objasnio šta je to što bi ga u ovom trenutku najviše usrećilo.

Jedan paket devojaka, i to je to… Može sve, ja nisam probirljiv. Ja sam mator čovek - iskren je bio Đani, a ostaje da vidimo da li će se njegova supruga postarati da mu ovu želju i ispuni.

Foto: E-stock

Autor: D. Tanasijević

#Nova godina

#Radiša Trajković Đani

#pevač

'