AKTUELNO

Na ovo bi retko ko pristao.

Voditeljka najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima a i šire, Zadruge, Dušica Jakovljević odlučila je da napravi predah posle devetomesečne posvećenosti ovom šou programu koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Ona je otišla na zasluženi odmor, a uputila se čak do Južnoafričke Republike kako bi upoznala čari ovog egzotičnog mesta na kome se lepo provodi i oduševljava kulturom koja nije ni približna našoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je videla i mnoge znamenitosti, ali je imala priliku i da proba i hranu koja je napravljena od planinske zebre, tropskih grabljivica, ali i antilopu.

Draga deco, na slici je krokodil. Nisam probala lava. Svinja je i dalje kralj životinja. Toliko za ovo uključenje iz Trta dobre Nade - napisala je Dušica u opisu svoje fotografije.
Antilopa. Probaj Afriku da bi je više voleo - poručila je Jakovljevićeva koja je očigledno oduševljena ovom vrstom mesa.

Ona se na jedan kreativan način obratila i svom tati kome je pokazala i kako jede meso od zebre.

Rekao mi je tata da se slaze samo sto sam pojela zebru, jer je to magarac koji navija za Partizan! Bez ljutnje grobari, dobra je fora, znate i vi koliko ja volim to nase rivalstvo, jer da nije njega, ne bi ni nas Beograd bio to sto jeste - napisala je Dušica.

K.Ristić

#Dušica Jakovljević

'