AKTUELNO

Nije štedeo reči.

Lepi Mića je u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi" otvoreno podržao Kristinu Kiju Kockar i njen brak sa Slobodanom Radanovićem koji je iz sve snage branio. Mića je otvoreno osudio prevaru koju je pevač učinio svojoj supruzi i to sa Lunom Đogani.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostuje upravo Mića koji je i ovu priliku iskoristio da uputi par reči o Đoganijevoj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIĆA I ZORICA OTKRILI KOJI SU TAJNI DOGOVOR KIJA I SLOBA SKOVALI U BELOJ KUĆI: Oni se nikad neće razvesti, i to ZBOG OVOGA! (VIDEO)

Luna je tu najmanje kriva, nju su ostali zadrugari posmatrali kao da je ona odrasla pod staklenim zvonom u svili i kadifi, kao da je ćerka u najmanju ruku najveće pop zvezde, a svi ostali su indijanci. Svaka njena rečenica je bila ja sam rasla tu, ja sam rasla ovde, moja mama ovo... Ja poštujem svakije roditelje, poštujem svačiju decu. Ali kad kažeš da si rastao ispred staklenog zvona, a znam ko je, gde i kako rastao, sa kim je rastao i u šta je izrastao, ne mogu meni da prodaju mu*a za bubrege. Ja sam dovoljno korektan da ćutim, ali sve znam, nikada neću iznositi stvari iz privatnog života. Onako kako je živela njihova porodica, najbolje znaju oni - rekao je pevač.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'