AKTUELNO

Radonjićeva se trudila da izbegne ovaj razgovor.

Bivši učesnik Zadruge, Duško Radonjić ušao je u Belu kuću kako bi podržao svoju ćerku, Pinkovu zvezdu, Andrijanu Radonjić, koja je tamo boravila osam meseci. Prema rečima publike i ostalih takmičara, pokazao se kao strog otac kome je bilo važno da njegova naslednica ne skrene s puta i izgubi moral i dostojanstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je akcenat stavio na Andrijaninu karijeru i svoj život usmerio ka želji da joj pomogne koliko god je to u njegovoj moći, on je samo jednim potezom skrenuo pažnju i na sebe.

Naime, novinari sa portala Pink.rs došli su do prepiske između njega i duplo mlađe devojke, a eksplicitne fotografije koje joj je slao bile su neprimere za objavljivanje.

Foto: Printscreen Instagram

Javnost je burno odreagovala zbog ovoga, a mi smo odmah kontaktirali Andrijanu kako bismo čuli njeno mišljenje o svemu ovome. Ona nije bila raspoložena da priča na ovu temu, ali je ipak dala kratak komentar sa kojim je želela da stavi tačku na neprijatnu situaciju koja se dogodila njenom ocu.

Foto: Pink.rs

To je njegov život i njegova stvar, ne želim ništa da komentarišem na tu temu, stvarno... - rekla je stidljivo Andrijana.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

'