AKTUELNO

Pevačica je bila ponosna dok je pričala o svom dečku.

Trenutno jedna od najaktujelnijih bivših učesnica Zadruge, Teodora Džehverović, radi punom parom, a već prvog dana posle napuštanja rijalitija počela je da ulaže u svoju karijeru i među prvima objavila spot za pesmu ,,Crni vitez".

Ona je imala priliku da ponovo bude gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a bila je spremna na vruću stolicu gde će odgovarati na pitanja vernih gledalaca televizije Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je pevačica započela samostalan život onog trenutka kada se iselila iz svog porodičnog doma, bilo je evidentno da je njen stan koji je iznajmila ujedno i kutak u kojem slobodno vreme provodi sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem. Na iznenađenje mnogih, ona je istakla i da se oseća kao udata žena.

Ja sam ušla u to kao da sam se već udala, takav sam osećaj imala. Kakvo upoznavanje, pa ručkovi sa roditeljima, ne mogu to! Ovo mi odgovara, imam svoj mir i kada budemo sto posto sigurni možda bude i venčanja, ali sada imamo svoj kutak i dovoljno nam je - rekla je Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je javnosti poznato protivljenje ovoj vezi od strane njegove majke i ujaka, voditelj Darko Tanasijević pokušao je da nagovori sagovornicu da otkrije nove detalje koji se tiču njenog odnosa sa Anđelovom porodicom.

Naravno da ne, posle Zadruge bilo je sve i svašta i Anđelo je bio odvojen od porodice. Obe strane su želele najbolje za svoje dete, svako misli drugačije i došlo je do tih neslaganja. Biće onako kako Bog da, ti ljudi ne žele da se provlače i zato ne želim da pričam o tome, oni žele da se stavi tačka. To je bio jako težak period u njihovom životu i mogu da kažem da je ono što je najbitnije to da se Anđelo i ja slažemo. Njemu su oni dali podršku i rekli mu da radi onako kako želi i oseća. Oni najbolje znaju sve, ja ne zalazim u detalje, najbitnije je da je Anđelo srećan - istakla je Džehverovićeva.

K.Ristić

#Teodora Džehverović

'