AKTUELNO

Nije očekivala da će je ovo pitati.

Ana Korać bila je jedna od atraktivnijih učesnica Zadruge, a pre samog ulaska u Belu kuću bilo je mnogo predrasuda zbog njenog izgleda, pa su je povezivali i sa mnogim starletama i sumnjivim zanimanjima.

Iako je retko pričala o svom privatnom životu, ona je tokom svog sedmomesečnog boravka uspela da promeni mišljenje milionskom auditorijumu i svojom pozitivnom energijom utiče na negativne komentare.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je večeras gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a ono što je iznenadilo sve jeste raskid koji je doživela sa dečkom sa kojim je bila posle Zadruge. Na kraju se ispostavilo da je na to uticao i spot koji je snimila sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem, pa je ona Darku Tanasijeviću, koji joj je postavio to pitanje, morala da da iskren odgovor.

Ja sam rekla da mi je dečko ljubomoran i ja to ne volim. Ja to odmah presečem u startu, jer mi se ne sviđa. Ne može da podnese, nebitno da li je to Sloba ili neko drugi. Ne voli bilo kakav kontakt sa drugim muškarcima, tako da sam to presekla u startu. Treba mi jak muškarac - rekla je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana je tvrdila da bivši učesnik rijalitija nije razlog, a onda je priznala šta ju je najviše izneriviralo, pa je bilo primorana da stavi tačku.

Ne volim da me neko gnjavi i guši bez potrebe, ja jednostavno snimam non-stop i nemam vremena da uvek odgovorim na poruke - bila je iskrena Koraćeva.

K.Ristić

#Ana Korać

'