AKTUELNO

Da li je Miljković uspeo da osvoji njeno srce?

Jedna od najzapaženijih učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", jeste mlada modna blogerka Luna Đogani. Ona je danas gostovala u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa", i tom prilikom otkrila mnoge stvari koje interesuju javnost.

Luna je nedavno otvorila butik sa garderobom iz kolekcije koju je sama kreirala, a na otvaranje su došli mnogi bivši stanari Bele kuće. Među njima nije bilo Slobe Radanovića, blogerkinog bivšeg dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Došli su mi zadrugari, ja sam ih pozvala, nisam očekivala da će svi oni doći, mnogo mi je drago da su bili tu. Pozvala sam i Slobu, on je imao nastup, želeo je da dođe ali nije uspeo. Teodoru nisam zvala. Smatram da je trebalo da ostanemo prijateljice, ali mislim da u "Zadruzi" nisam imala prijatelja. Nas dve smo se znale pre "Zadruge" bile smo drugarice, podržala je našu priču na početku, na kraju nije podržavala. Sa Matorom se ispostavilo da nikad nismo ni bile drugarice. Na otvaranje butika sam zvala i Mikija, za kog se ispostavilo da mi je bio pravi prijatlej unutra, ali nije mogao da dođe zbog nekih svojih obaveza - rekla je Luna.

Ovaj važan događaj u blogerkinom životu upriličio je i Marko Miljković, za kog se spekulisalo da gaji simpatije prema Đoganijevoj. Ipak, Luna je naglasila da ona i Miljković nisu u vezi već da su samo prijatleji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON JE ZAUZEO FILIPOVO MESTO: Evo sa kim sada Marija Ana deli krevet! (FOTO)

Ja sam imala svađe sa Markom jer se on svađao sa Slobom. Ništa protiv njega nisam imala, čak sam shvatila da sam se o njega ogrešila, i bilo mi je krivo što nisam pružila šansu ljudima da ih bolje upoznam - navela je bivša zadrugarka.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'