AKTUELNO

Ovo je zasigurno šokiralo javnost!

Pobednica najgledanijeg rijalitija ,,Zadruge" tokom svog sedmomesečnog boravka gledala je svog supruga Slobu Radanovića kako pred milionima ljudi ima strastvenu vezu sa blogerkom Lunom Đogani.

Šira javnost osudila je taj čin, a postoje i oni koji su smatrali da je Kija iskoristila javnu prevaru. Ona je sinoć gostovala u emisiji kod voditelja Darka Tanasijevića, a na njegovo pitanje da li može da opiše najteži trenutak u Beloj kući Kija je drhtavim glasom dala kratak odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Trenuci kada je ljubavnica bila ispred mene. To je njegov izbor, ja na to nisam mogla da utičem. Mogla sam, da sam pribegavala taktikama, ali nisam. Normalno, te stvari kada je on govorio da se ja foliram, da lažem. To je jako ružno, ja mogu da očekujem da to kaže osoba koja me ne zna, ali on je sa mnom bio pet godin - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su pojedini mislili da je Kockareva manipulativno odigrala igru pred očima javnosti i iskoristila epitet ,,prevarene žene", ona je priznala da je bilo i toga, ali evo i u kojim situacijama.

Ja sam već rekla da sam tamo mogla da plačem svaki dan i da ležim na podu i da mi nije dobro. Tako da nije bilo potrebe da se foliram, folirala sam se kad sam bila srećna, a ustvari umirem kad mi nije dobro. Rekli su da sam manipulativna, ali drago mi je, to je odraz inteligencije. Ja kad sam sa Slobom manipulisala, to sam radila istinom. Sa njim nisam mogla drugačije, on je znao istinu o našem braku i svi ti famozni razgovori gde je on koristio bobofon ispred škode - rekla je Kija.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'