AKTUELNO

Polako se vraća u formu.

Pinkova zvezda i četvrtoplasirani učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge", Sloba Radanović, ponovo se vratio treninzima.

On je tokom svog boravka u Beloj kući dobio mnogo kilograma, što mu je, kako sam ističe, veoma smetalo. Ipak, po napuštanju luksuznog imanja nadomak Beograda, Radanović se polako vraća u formu.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je počeo da vodi računa o ishrani, a gubitak težine veoma je vidljiv na njegovim najnovijim fotografijama koje redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Komentari na račun Radanovićeve figure su sve pozitivniji, a fanovi hvale njegov trud i napor koji ulaže kako bi povratio željeni izgled.

Foto: Instagram

Pre samog rijalitija, Radanović je važio za zgodnog frajera koji svoje telo oblikuje u teretani i veoma vodi računa o izgledu. Iako se u Beloj kući "ulenjio" po tom pitanju, izgleda da je sada odlučio da se ponovo pozabavi svojom figurom i izgledom, koji će mu nesumljivo veoma značiti u daljoj karijeri.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Muškarci se plaše da joj priđu, a ona od njih traži samo jedno: Ana Korać otkrila ŠTA JE TO ŠTO MORA DA POSEDUJE SVAKI MUŠKARAC! (FOTO)

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'