AKTUELNO

Nikad nije kasno.

Goca Tržan, jedna od najpopularnijih pevačica sa javne scene, ne krije da bi volela da podari svom suprugu Radomiru Raši Novakoviću dete. Ona je sa njim sedam godina u prelepoj vezi, a tri godine u braku, a ono što bi sigurno mnogo doprinelo njihovoj sreći jeste dete koje bi dobili.

Foto: Pink.rs

Posle više pokušaja da zatrudni prirodnim putem ona se odlučila i na proces veštačke oplodnje, ali ni to nije uspelo. Međutim, njena želja za detetom je još jača i Goca od toga ne odustaje.

Pročitajte još: MISLIM DA JE VIŠE NEĆE POREDITI SA MNOM: Ceca ponosna na uspeh svoje ćerke, PA OTKRILA ANASTASIJINE PLANOVE! (VIDEO)

Ekipa portala Pink.rs stupila u kontakt sa pevačicom i upitala da li su je ovi neuspeli pokušaji obeshrabrili, a kako je poznata kao "žena zmaj", Goca nam je u tom maniru i odgovorila:

Ja nisam žena koja baš lako pada. Mala sam, pa mi je nisko težište. Polako, to nikada nije kasno. Mi već jesmo roditelji, imamo o kome da vodimo računa. Volela bih još jednom da budem roditelj, da imam još jedno dete, ako se to desi, desilo se, ako ne, imam ćerku, nek' je živa i zdrava - rekla je Goca Tržan u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'