AKTUELNO

Ni podrška ostalih zadrugara nije izostala.

Za atraktvnu zadrugarku Mariju Anu Smiljanić život posle "Zadruge" postao je prava bajka. Ona je iz svog ljubavnog života otpisala Filipa Đukića, tako da trenutno samuje, ali su se za nju otvorila druga vrata, i to ona na poslovnom planu.

Foto: Pink.rs

Naime, ona je snimila novi singl pod nazivom "Baš grešno", a pesma i spot su već na Jutjub kanalu. Ono što je sigurno jeste da pevačica nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim izgledom u spotu.

Marija Ana je nakon objavljene pesme odmah dobila podršku bivših cimera sa kojima je živela u "Zadruzi". Naime, oni su objavili na svojim Instagram nalozima deo snimka njene pesme i uputili joj čestitke, ali i pozvali svoje fanove da poslušaju ovu numeru.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Među zadrugarima koji su uputili reči podške Smiljanićevoj bili su Sara Reljić, Milan Milošević, Nemanja Đerić Đekson, ali i njen bivši dečko Filip Đukić, koji se iskreno raduje napretku Marije Ane.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: DESET MESECI VEZE: Ovako je Matora IZNENADILA Sanju na važan datum, a evo šta će ONA URADITI ZA NJU! (FOTO)

Čini se da prijateljstvo između bivših učesnika najgledanijeg rijalitija u regionu nije prestalo sa završetkom ovog zabavnog programa i da će jedni za druge uvek biti tu u ovako bitnim trenucima.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'