AKTUELNO

Posebno je pogodile reči ove pesme.

Ono što je ostavilo veliki pečat kroz rijaliti "Zadrugu" jeste ljubav koja se rodila između blogerke Lune Đogani i Pinkove zvezde Slobodana Radanovića. Đoganijeva je bez obzira na činjenicu da je Radanović oženjen odlučila da se prepusti svojim osećanjima i uplovi u romansu sa njim pred milionskim auditorijumom.

Njihova veza je bila veoma burna, ali je trajala svega osam meseci, a nakon završetka najgledanijeg rijalitija u regionu njih dvoje su potpuni stranci. Ipak, poruke koje objavljuju na  društvenim mrežama govore mnogo, pa tako i njen poslednji snimak koji se može videti u okviru storija na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Hajde, požuri, hiljadu ljudi oko mene ne zna da sam tvoja ja i jure i lude dok im govorim da samo tvoja sam - pevala je Luna.

Budući da je Đoganijeva izjavila da je ona iskreno volela Slobu, čini se da se osećanja prema njemu nisu ugasila ako je suditi prema ovim rečima.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: VIDELO SE I VIŠE NEGO ŠTO TREBA: Bivša zadrugarka pozirala u kupaćem, a ONO ŠTO JE IZVIRILO IZNENADILO JE SVE! (FOTO)

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'