AKTUELNO

Nije mogla da prećuti na ove reči svoje mezimice.

Ove noći voditelj i novinar Darko Tanasijević u emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostio je Nemanju Đerića Đeksona i Tomislava Panića.

U program se u jednom trenutku uključila Ivana Vrbaški, mama Mine Vrbaški, bivše devojke večerašnjih gostiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana je demantovala Minine navode da ju je Toma udario na oproštajnoj žurki u Beloj kući i pozdavila manekena.

Toma i ja nismo u svađi ni u zavadi. Nas dvoje nismo ostali u lošim odnosima, nismo ni u kakvim odnosima, ali nikako nismo loši. Ja sam reagovala sasvim normalno kad mi je Mina rekla da ju je udario, prišla sam mu i pitala ga, otišla. On mene nije maltretirao. Ja sam uvek na strani svog deteta ali sam ovoga puta na strani pravde. Mislim da to nije bio nikakav veći okršaj. Ja to nisam videla a da su se stvarno potukli, obezbeđenje bi ih izbacilo. To sa Đeksonom večeras nije bilo u redu sa njene strane. Ona ima lepu vezu i ne znam šta će joj ovo. Ne veruje ja ni jednom ni drugom, oni se takmiče ko više laže - rekla je Minina mama.

Kako je Ivana imala aferu sa Borom Santanom, voditelj ju je pitao šta se sada događa u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SLAVIO SAM KAD SAM SAZNAO DA IMA DEČKA: Mina se UKLJUČILA UŽIVO U PROGRAM, pa priznala da je Đekson ŽELEO SE*S SA NJOM, on pokušao da pobegne iz emisije! (VIDEO)

Ja koliko znam, Bora je na putu. On nije moj muž da bih ja morala da se čujem sa njim svakog dana. Mi nismo u vezi, ali veliki pozdrav za njega i za sve vas - rekla je Ivana.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'