AKTUELNO

Ne želi da se meša u njihov odnos.

Bivši zadrugari Zorana Stefanov i Bora Santana bili su gosti u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita". Oni su sa novinarom i voditeljem Darkom Tanasijevićem podelili sve informacije i detalje o kojima se pričalo po izlasku iz rijalitija "Zadruga".

Gledaoci su takođe imali mogućnost da se uključe uživo u program i daju svoj sud i pitaju šta god žele goste. Kada je bilo reči o ljubavnom trouglu čiji su glavni akteri Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar, Zorana je istakla da ne staje ni na čiju stranu i da je ne interesuju osude drugih zbog toga.

Foto: Pink.rs

Mene ne zanima ni Kija, ni Luna, mene zanimam samo ja... Svi mi imamo različito mišljenje. Muka mi je i od Kije i Lune i od toga ko je na čijoj strani. Ne mrzim ni jednu ni drugu, popiću kafu i sa jednom i sa drugom. Prenosila sam i jednoj i drugoj informacije... Pustite me više tih vaših stana. Kija i ja smo imale i te kako korektan odnos u Zadruzi - rekla je iznervirano Zorana.

Foto: Printscreen Youtube

Pinkova zvezda je istakla da i jednu i drugu zadrugarku podjednako poštuje i da ne želi da se meša u njihov odnos.

Pročitajte još: TO NIJE DRUŽENJE KAO ŠTO JE SA ANDRIJANOM! Zorana pričala o svom odnosu sa Lunom, pa objasnila kako stvari stoje! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'