AKTUELNO

Nije ni sanjala da će doživeti ovakvo nešto.

Luna Đogani večerašnja je gošća u emisiji "Zadruga - Narod pita". Ona je, kao i uvek, iskrena do srži, te je odlučila da sa publikom podeli sve detalje iz svog života nakon što je napustila Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je pričala i o neprijatnoj situaciji koja ju je zadesila samo dan nakon otvaranja butika, kada je Jutjuber Petar Ivanović, napravo šalu u njemu, pa otkrila da ni ona ni njena majka Anabela Atijas nemaju nameru da se tuže sa njim.

- Moja mama se ne bavi time, to nije istina, on je napravio foru. Ona je izgubila živce dok sam ja bila u "Zadruzi", sada se isključila, ne ulazi više na te grupe. On je meni smešan, ne može drugačije da skrene pažnju na sebe nego mora mene da ponižava. Nisam ja njemu uzela Slobu - objasnila je ona.

Blogerka je, između ostalog, otkrila i kakve neprijatne situacije je doživela pošto je izašla sa luksuznog imanja nadomak Beograda.

Foto: Pink.rs

Osetila sam mržnju, osećam je svakodnevno. Dobijam pretnje, poruke, komentare. Dobijam poruke "Silovaću te, isećiću te na komadiće, kidnapovaću ti sestru, ubiću ti majku", to su nesrećnici koji sede iza kompjutera, koji pljuju neku Lunu Đogani koja ih navodno ne zanima - rekla je mlada modna blogerka.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA PROGOVORILA O POSETI DRAGINJI, PA OTKRILA DA PLANIRA DA SE PRESELI KOD SLOBE? Mogla bih da živim u Zrenjaninu, nikad se ne zna! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'