AKTUELNO

Morao je ovo da uradi!

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovala je drugoplasirana zadrugarka Luna Đogani. Ona je otkrila sve detalje iz života nakon napuštanja Bele kuće.

PROČITAJTE JOŠ: Misica se bori sa OPAKOM BOLEŠĆU, a onda su je PITALI ZAŠTO SE SREĐUJE KADA ĆE UMRETI: Dijana ostala u ŠOKU, a onda se umešala Rada Manojlović i OČITALA SVIMA LEKCIJU! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

U toku emisije novinaru i voditelju Darku Tanasijeviću stigla je poruka od Milana Miloševića koji je želeo nešto da pita Lunu.

Top ste, gledam vas i hotela pa ću na Kijin nastup. Pitaj je za mišljenje o meni posle svega - glasila je Milanova poruka.

Foto: TvPink Printscreen

Meni uopte nije jasno šta se dešava sa Milanom. On je meni baš značio u "Zadruzi", on je bio moja svetla tačka i mnogo mi je bio drag. Uvek me je nasmejao kad sam bila tužna. Videla sam da je, kao i većina, došao ovde i pričao o meni svašta, a unutra nije tako pričao. Donekle me je to rastužilo, zato ga nisam zvala na otvaranje na svog butika. Posle sam ga srela, izgrlili smo se, a onda je opet došao u emisiju i pričao nešto o mom tati. Mama se nije mešala u to koga ću ja zvati na otvaranje. Volela bih da se družim sa Milanom jer mi njegova energija prija, i ostao mi je jako drag - odgovorila je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'